Jullie website wordt niet goed geladen. Wat kan ik doen?

Indien je problemen ervaart met onze website, raden wij je aan het volgende te proberen:

1. Verwijder je cookies

Het kan zijn dat je je cookies moet verwijderen. Op de meeste internetbrowsers kan je de cookies verwijderen via 'Extra' of 'Geschiedenis'.

2. Herstart je browser

Nadat je alle cookies hebt gewist, sluit je jouw browser, open je deze opnieuw en bezoek je onze website. Je zou de site nu zonder problemen moeten kunnen gebruiken.

3. Gebruik een andere browser

Onze website werkt het best via een andere browser dan Internet Explorer. Gebruik bij voorkeur Google Chrome, Firefox, Safari of Microsoft Edge.

4. Update je besturingssysteem

We raden ja aan om de laatste versie van je besturingssysteem te downloaden, zoals bv. Windows, OSX etc.

5. Contacteer ons

Heb je nog steeds problemen? Contacteer onze klantendienst via help@edgardcooper.com met de volgende informatie:

• Zoveel mogelijk details over het probleem
  • Screenshots van eventuele foutmeldingen
  • Welke webbrowser je gebruikt (bijv. Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari, enz.)
  • Wat je tot nu toe hebt gedaan om het probleem op te lossen